Станахме официален дилър на Front Runner Outfitters

С радост съобщаваме, че вече сме част от семейството на друг голям африкански бранд – Front Runner Outfitters. Ние сме дилър на Front Runner Outfitters.

Марката е силно представена в ЮАР и Европа, като голяма част от сафари 4х4 автомобилите са оборудвани с техни аксесоари.

Front Runner Outfitters разработват експедиционни багажници и аксесоари за укрепване на различни товари в това число метални скоби за брадви и лопати, бутилки, пътеки против боксуване (MaxTrax и ARB Tred), стойки за къмпинг маси (инсталирани в мястото между багажника и покрива на овърлендъра) и много други.

Скоро и ние ще оборудваме нашия Hilux с аксесоари от Front Runner Outfitters, тъй че по време на демотата на терен, които организираме да може да видите на живо какво представляват. А през това време, може да ги разгледате в сайта ни.

Като официален дилър се стараем да докараме техните продукти на актуали и достъпни цени до вас, нашите клиенти. Ако имате някакво притеснение за цена, доставка, наличност или липсващ продукт в нашия магазин, моля да се свържете с нас през социалните мрежи или страницата ни за контакти: http://4×4-camping.com/contact-us

Офроуд Къмпинг България ООД е официален дилър на Front Runner Outfitters. Актуални аксесоари тук.

Discover more from 4x4 Къмпинг

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading