Партньорство

Изграждаме партньорство с фирми или хора, които имат същите интереси като нас. Държим на качествените услуги и продукти, като се надяваме да намерим хора или бизнеси със същата филосифия.

Канали за контакти може да видите в страницата ни за контакт с нас.

Ето с какво бихме могли да сме ви полезни:

Социално позициониране

Ако бизнеса или идеята ви е свързана с тематиката на нашия блог и общество, ще се радваме да се свържете с нас, за да ни разкажете повече.

Това което може да предложим е:

  • блог / статия за вашия бизнес или идея
  • видео заснемане на вашия обект или продукт – последващо изготвяне на видео или серия от видеа отразявайки нашата гледна точка
  • позициониране на вашия продукт в наши видеа и събития със социална насоченост – леки офроуд разходки, посещения на забележителности извън пътя, диво къмпингуване

Държим да отбележим, че отразяваме напълно независимо мнение – важно е за нас да сме обективни. Ако нещо не ни хареса, то бихме го писали / заснели – показваме както предимствата, така и недостатъците, на това което правим. За да сме напълно честни, преди това ще се свържем с вас, за да коментираме недостатъците и какви коригиращи действия бихте планирали (ще работим с вас за подобряването на вашия продукт или услуга). Държим на качеството, надяваме се то е важно и за вас.

За пример, можете да разгледате рубриката ни за: „Представяне на търговци“ в блога.

Социални мрежи

За нас е важно да поддържаме директен контакт с нашите последователи и клиенти. Смятаме, че към момента най-откритото място за това са социалните мрежи. Важни за нас са, а надяваме се и за вас Facebook и Instagram, както и поддържаме YouTube канал, който постоянно развиваме.

Линкове към ваши продукти – партньорство

Линкове (връзки) към ваши продукти или услуги е възможно в постове, в които има подходящо съдържание, също така трябва да е полезен. Държим да отбележим, че трябва да сме видели продукта или услугата, за да добавим линк – по този начин държим да сме прозрачни и да показваме неща от които сме доволни, а не посредствени услуги или продукти.

Разгледайте блога и YouTube канала ни и преценете дали може да имате нещо подходящо. Ако имате въпроси, не се притеснявайте да се свържете с нас.

ВАЖНО: НЕ публикуваме чужди статии и текстове, както не правим размяна на линкове с цел SEO!

Предлагаме и добавянето на продукти в нашия магазин, като преди това условието е да сме се запознали с тях и да сме ги виждали!

Може да се добавят като линк към ваш магазин, от където да се получава информация, че покупката е дошла от нас или директно да добавим продуктите, като ги опишем с наш текст в нашия магазин. Свържете с нас за повече детайли, ако ви интересува.

Важното е продуктите ви да са релвантни към тематиката на сайта и останалите артикули!

За да сме напълно честни с вас и съвместното ни партньорство, при възникнали проблеми с продукта / услугата, първо бихме работили с вас да се разреши проблема. Вярваме, че след продажбената комуникация и разрешаването на проблеми също е част от продукта / услугата. Чак тогава вече бихме пуснали материала – видео или блог публикация.

партьорство

Права върху снимки и видео

Предоставянето на права върху видео или снимки, зависи на индивидуално договаряне. Ако искате „суровите“ кадри от дадено видео заснемане, също може да ви го предоставим срещу съответната компенсация.

Цените варират, като се договарят индивидуално – като част от цялостен проект или по отделно.