Garmin на Месеца – намаления за навигация

Отскоро предлагаме голям набор навигации, сателитни комуникатори и камери за заден ход на Garmin. Всеки месец ще провеждаме „Garmin на Месеца“, в който даден модел ще бъде намален.

Защо да изберете Garmin?

Garmin са едни от най-добре развитите навигационни уреди в световен мащаб. Въпреки че телефоните и таблетите доста напреднаха, Garmin ви предоставят лесна интеграция из между техните устройства, много по-дълъг живот на батерията и голям набор от безплатни и платени карти за вашите приключения.

Всички продукти на Garmin имат и две години гаранция и сервиз в България.

Защо да вземете от нас?

Ние използваме продукти на Garmin и бихме ви дали съвет от първо лице – няма да спестим какво не ни е харесало в даден техен продукт (стига да сме имали досег до него в реални условия), въпреки че ги продаваме. Всеки месец ще предлагаме и някое устройство с намаление от редовната ни цена. Като говорим за цени, то при нас те също са атрактивни, което е още една причина да изберете вашето устройство от нас.

Постоянни специални условия

С поръчка на Garmin Overlander™ получавате от нас ваучер за отстъпка 5% за закупуване на inReach сателитна комуникация (всеки един от моделите).

Знаем, че може да ви дойде много накуп и за това предоставяме срок на ваучера от един месец.

Ваучера ще получите по е-пощата, която сте посочили при закупуването на устройството. Ако искате да комбинирате поръчката с ваучера, свържете се с нас.

Garmin Overlander™ е Android-базирано устройство, в което ще намерите куп полезни функционалности на едно място. Някои от тях са:

  • Включени карти за навигация
  • Възможност да добавите други безплатни или платени карти според района, в който сте
  • Възможност за сдвояване на камера за задно / предно виждане
  • Възможност за сдвояване и управление на inReach сателитна комуникация
  • TripAdvisor® рейтинги
  • Foursquare® интересни точки
  • iOverlander® места за диво къмпингуване, интересни точки, КПП на държавни граници, автомонтьори, газ/бензиностанции
  • Tracks4Africa – пълни карти за навигация през този екзотичен континент: отсядане, храна, гориво, спешни случаи, забележителности, входове към национални паркове

Вземете от нас Garmin на месеца!