Видео: Родопска Буря край Ночево

Видео Родопска буря край Ночево, която преживяхме!

В този привидно спокоен ден ни очакваше изненада – скролнете най-долу за да видите Видео Родопска буря край Ночево.

Преди време участвахме в един тест на приложение eSoS, който беше обявен в офроуд форума. За тези които не знаят, Кирил Николов-Дизела (планински бегач-маратонец), направи опит да премине българската част на Е4 за 48 часа – опита не беше успешен, поради влошени метеорологични условия. Идеята на полевия тест беше да се види дали приложението коректно засича някой чрез телефона му – да кажем, че си му трябваше на този етап доработка.

Николов се готви да продължи маратона

Ние бяхме на пункта на х.Македония, като се качихме от Семково малко преди самото водохващане, до където е разрешено за МПС.

Друго си е с качествена 12V система… даже екипа на „Дизела“ ни завидя поради нуждата да си зареждат дроновете – хижава едвам издържаше цялата им техника, а ние бяхме като един малък оазис с електричество с Хайлукса.

Пътя…

Слязохме от планината, разпратихме материалите от събитието към https://offnews.bg/. След като завършихме и блога за събитието, отбихме се на Карааланица – пожелавам на всеки да отиде там, но само пазете мястото чисто и приветливо – както ще видите от видеото, ние събрахме част от боклука. Следваше скучно друсане по асфалт и черен път до с. Ночево.

Последни довършителни работи…

Намерихме си перфектна полянка над с. Ночево, за което е разказвал друг човек от офроуд форума. Е, другото го оставяме да го видите във видеото, където сме оставили и GPS координати.

Вижте нашето Видео Родопска буря край Ночево:

Видео Родопска буря край Ночево.

Discover more from 4x4 Къмпинг

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading