На гости на: Гладиатор Офроуд Техник

Запознайте се и с нашите варианти за партньорство! Днес разглеждаме новата представителна зала на Гладиатор Офроуд Техник край Пловдив.

Голяма част от аудиторията ни познава Гладиатор Офроуд Техник – те са лидер за България в 4х4 оборудването. Ние отскоро си партнираме с тях като при нас може да намерите продукти на специални цени в онлайн магазина ни, които те поддържат в наличност.

На влизане в шоу рума

Наскоро направихме и среща с тях, като тук накратко ще покажем някои техни продукти и изразим впечатления относно шоурумът им.

Офроуд шоурум

Впечатления

Центъра е богато зареден и може да се сравнява даже с такива, каквито може да видим на запад или юго-изток отвъд океана.

Кинтечино въже ARB Black Snake

Офроуд центърът ще Ви даде възможност да се докоснете до премиум марки за оборудване и тунинг на 4х4 автомобили, SUV, пикапи и специализирани превозни средства за висока проходимост. Всички продукти са с утвърдена репутация за качество, иновативност и изключителна надеждност. Важното е, че всички тези марки застават зад името си. По този начин ви се гарантира гаранционна и след гаранционна поддръжка директно на родна земя.

Усилена предна броня с вградена плоча за лебедка

При Гладиатор Офроуд Техник ще видите и имате възможност да се докоснете до марки като TAUBENREUTHER, WARN, ARB, Old Man Emu, VIAIR, DBA, Optima Batteries, AVM, Cooper Tires, Dotz, CW FAHRZEUG, Borbet, ASFIR, Rhino Rack, Outback Import, Sno Way, Scheel Mann, Long Ranger.

Едно от малкото окачвания, които се произвеждат все още в Австралия, а не се изнася производството в Азия – Old Man Emu BP-51 с възможност за реглаж на компресията

Техните продукти и в нашия онлайн магазин

Разглеждахме и един по-интересен и нов продукт на ARB, който е приложим за нашите ширини – устройство за стартов ток. Представлява портативна батерия с крокодилски щипки, с която да си подадете стартов ток, ако ви е паднала батерията – дали от прекомерно използване на лебедка или зимата при по-продължителен престой.

Това устройство може да го намерите и в нашия онлайн магазин.

Магазина на Гладиатор Офроуд Техник може да намерите на адрес: Северозападна индустриална зона – Радиново (до автомагистрала Тракия, между Силвър Стар и LIEBHERR), като той работи от понеделник до петък от 09:00 до 18:00, а събота и неделя са почивни дни.

Ние си партнираме с Гладиатор Офроуд Техник като продаваме част от тяхната екипировка в нашия онлайн магазин, като може да поръчате това което ви интересува от нас на специалните цени.

Система за енергийна независимост – част от цялостното оборудване на вашия офроудър

Също така, ако решите да инсталирате някоя от нашите допълнителни 12V системи на RedArc Electronics, то попитайте просто в шоурума им. Може да бъде направена при цялостното оборудване на вашия офроудър, ремарке или кемпер-ван.

Уеб сайт: http://www.offroad24.bg/

Ако вие сте магазин, представител, организирате офроуд разходки и искате да покажете своите услуги или продукти свързани с офроуда, къмпинга или overlanding-a, свържете се нас за повече подробности през страницата за контакти.

Запознайте се и с нашите варианти за партньорство!

Discover more from 4x4 Къмпинг

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading